OM OS

Projektgruppen er opbygget af frivillige unge og ældre fra hele landet, samt en masse friske deltagere fra arrangementet Sunfall Guldborgsund.

Hovedparten af opgaverne, som istandsættelse af hallerne, etablering af værksted og scenografi, udføres af frivillige passionerede ildsjæle. 

Ved opgaver af byggeteknisk svær karakter, og hvor det er lovpligtigt, udføres arbejdet af autoriserede håndværkere. Den overordnede koordinering og økonomistyring varetages af projektgruppen omkring rollespilseventet Sunfall, der har foregået rundt omkring i Danmark.

Projektgruppen

Der sikre os drømmen bliver til virkelighed.

Daniel er foreningens mand og formand for Wonder studios, der sørger for at projektet holder foreningens ånd og holder vores drømme realistiske, så vi alle kommer i mål sammen.

Tidligere har Daniel været formand for Landsforeningen Bifrost, arrangør over flere omgange og tiden for ham er nu kommet til at skabe et helt nyt kultursted for Rollespillerne, lokalområdet og hele Danmark.

Joachim er projektlederen på Wonderland på Lolland projektet og holder vores fælles vision om et nyt kultur sted på Lolland for lokale, nationale og internationale arrangementer der skal styrke turismen og bosætningen i området.I sin fritid har han arbejdet med både store og små arrangementer indenfor Rollespil og festivaller rundt omkring i landet og været aktiv hos Landsforeningen Bifrost’s forretningsudvalg.

Sebastian Böiken
Fundraising

Sebastian arbejder med fondene rundt omkring i landet og skaffer projektet samarbejdspartnere der hjælper os med at realisere drømmen om et Wonderland på Lolland. I sin fritid har han arbejdet med både store og små arrangementer  rundt omkring i landet og været aktiv hos Muskelsvindsfonden på Roskilde festival og Grøn koncert.

Mikkel Ørsøe
Tilladelser og Turisme

Mikkel er sikkerhedens og lokalmiljøet mand på projektet, han arbejder for at skabe et fantastisk sted der hjælper lokalområdet med turisme og bosætning i Guldborgsund og samtidig er igang med en kandidat indenfor samme område I sin fritid har han været hjerteblodet bag mange arrangementers sikkerhed og er frivillig brandmand hos Lolland-falsters beredskab.

Kaare Hussmann
Aktivitetskoordinator

Kaare er vores aktivitetskoordinator der sørger for at holde gang i Wonderlands aktiviteter, koordinere frivillige og sørger for at holde Wonderland i god stand. I sin fritid har han arbejdet som sikkerhedsansvarlig på festivaller rundt omkring i landet og er aktiv frivillige hos Lolland-falsters beredskab.

Wonderland Wardens

Vores fantastiske frivillige
Projektet har omrking 50 frivillige der arbejder på at gøre Wonderland muligt og får os alle tættere på målet om et fælles sted hvor vi kan udfolde os kreativt.

 

Har du lyst til at være med?