Realisering

Hovedparten af opgaverne, såsom istandsættelse af hallerne, etablering af værksted og scenografi, udføres af frivillige og passionerede ildsjæle.
Ved opgaver af byggeteknisk svær karakter, og hvor det er lovpligtigt, udføres arbejdet af autoriserede håndværkere. Den overordnede koordinering og økonomistyring varetages af projektgruppen omkring rollespilseventet Sunfall, der har foregået rundt omkring i Danmark.
Det samlede budget er estimeret til 4,2 milioner til erhvervelse og renovering af det gamle Mejeri.

Tidsplanen

Her kan du se hvornår vi planlægger vores aktiviteter.
Afadmin
I denne fase afprøver vi lokationen med vores arrangementer Sunfall Guldborgsund i Juli og November.  Herudover er vi igang med en...
Afadmin
I hele 2020 går vi rigtigt til værks med at renovere lokationen med servicehus, aktivitetsområder og installere det nødvendige udstyr, så...

Funding

Her er vores plan for funding til projektet

STATUS

Siden Oktober 2018, har vi samlet 1,3 milioner sammen til projektet fra Guldborgsund kommune, Realdania Underværker, Lokale aktionsgrupper og Lokale- og Anlægsfonden. 

Herudover har vores organisation investeret Kr. 100.000,- til at holde lokationen igang og lave små renovationer i 2018/2019, der har gjort det nemmere at afholde arrangementer på området.

FASE 1-2

Ud af de 1,3 millioner vi allerede har fået, har vi modtaget Kr. 200.000,- fra Lokale og anlægsfonden som er øremærket til købet af Frejlev Mejeri og vi arbejder hele tiden på at få indsamlet flere penge igennem private fonde, foreninger og sponsorater fra virksomheder i lokalområdet.

Herfra har vi modtaget Kr. 600.000,- fra Realdanias Underværker og Kr. 300.000,- fra Lokale AktionsGrupper, der skal gå til at renovere mejeribygningen og den gamle skorsten, sørge for strøm, belysning og faciliteter på ejendommen. Alt sammen er med til at sikre, at det bliver nemmere og billigere at afvikle arrangementer på Wonderland.

FASE  3 

På vores tredje og sidste fase starter vores ansøgninger til bæredygtige og smarte løsninger fra Januar 2021, og her planlægger vi at søge statens energipulje og pulje for forsøgsprojekter til etablering af bæredygtige løsninger til el-, varme- og vandforbrug, samt til digitale løsninger som bl.a. inkluderer Internet of Things (IoT)

Vi kan altid brug for mere hjælp til projektet, hvis du har en ide eller lyst til støtte os som virksomhed.

 KONTAKT OS HER